Länsförsäkringar och ALMI Invest investerar i Vindmark

Länsförsäkringar och Almi Invest investerar sammanlagt ca 6 miljoner kronor i vindkraftsbolaget Vindmark. Pengarna ska gå till bolagets fortsatta expansion i Norden.

- Att få in Länsförsäkringar och Almi Invest som investerare är mycket goda nyheter både för oss och våra samarbetspartners, säger Lars Mattila, vd och en av grundarna till Vindmark. Detta betyder att vi kan fortsätta att utveckla vår unika teknik och etablera lönsamma vindkraftparker.

- Vi har noga följt vad Vindmarks team har åstadkommit de senaste åren och ser fram emot att få vara med att ta bolaget till nästa nivå, säger Anders Rahm, vd Länsförsäkringar Östgöta.

För mer information, kontakta:
Lars Mattila, vd Vindmark, tel: 070-320 09 88
Anders Rahm, vd Länsförsäkringar Östgöta, tel: 013-29 05 49

Om Vindmark:

Vindmark är ett svenskt investerings- och tillverkningsbolag med unik teknisk kompetens inom vindkraftsteknik och optimering av vindkraftsparker. Det innebär att Vindmark kan erbjuda vindkraft till en bättre avkastning på investerat kapital. Mer information om Vindmark finns på bolagets hemsida: www.vindmark.com.